background image

Modni trend: poletno bela


Celoten videz v beli barvi v poletnem času deluje zelo sveže, elegantno in šik.

Bela barva je že lani doživela svoj prodor na modno sceno. Celoten videz v beli poleti deluje zelo sveže, elegantno in šik. Ob upoštevanju preprostih modnih pravil ga brez težav ustvarite sami.

1.Kombinacija materialov

Dodajanje belih kosov bo poskreblo za val svežine! Najbolj preprosto in učinkovito pravilo je, da stavite na kombinacijo različnih materialov. Kombinirajte majico s kratkimi rokavi in midi krilo in dobili boste popoln videz za prihajajoče sončne dni.

2. Stavite na mešanje belih odtenkov

Bela barva lahko ima veliko odtenkov, kot je zimsko bela, slonovina in še veliko drugih, ki pa se ne vedno dopolnjujejo. Zato bodite pri sestavljanju kombinacij pozorni na to. Vprašajte se, ali se odtenka dopolnjujeta, ali je ena bela tako sijoča, da druga deluje skoraj umazano? Potem to ne bo dobra kombinacija.

Obleka Mango, pas Mango, uhani mango, pasna torbica Zara, hlače s.Oliver Black Label, natikači Ara, krilo s.Oliver Black Label, kombinezon Only

3. Zagorela polt

Lep poletni ten je odlična dopolnitev videza belo na belo. Vendar pozor, če se boste odločili za izdelek za umetno zagorelost: nanesite ga dan prej, da bo dovolj časa, da koža izdelek dobro vpije in ne bo puščal madežev na oblačilih.

4. Popestrite z modnimi dodatki

Z vključevanjem modnih dodatkov najlaže 'razbijemo' nek modni videz. Naj bodo vaša bela oblačila platno, vi pa z modnimi dodatki ustvarite umetnost. Dodajte zlate ali srebrne kose ali drobne kose nakita, ki bodo poskrbeli za zadržan videz, ki bo dopušal, da ste vi v ospredju. Ali pa izberite opazne čevlje ali torbico, ki lahko opredelita celoten videz.

Suknjič H&M, klobuk Reserved, obleka H&M, hlače H&M

Fotografije: Bigstock, arhiv proizvajalcev


 

Preberite tudi


Komentarji