background image

Zvezdnice prisegajo na olje


Ob zvezdnicah običajno pomislimo na police, polne drage kozmetike. A ena od njihovih največjih lepotnih skrivnosti je pravzaprav uporaba naravnih olj.

Cate Blanchett

Skrivnost: oljčno olje, olje makadamije
Uporablja za: sijočo polt

Cate za mehko in negovano kožo telesa med prhanjem uporabi oljčno olje ali olje makadamije. Po uporabi je njena koža resnično sijoča.

Emma Stone

Skrivnost: olje grozdnih pešk
Uporablja za: vlaženje kože

Zaradi alergij je Emma za nego kože poiskala popolnoma naravno rešitev. „Za vlaženje kože na obrazu uporabljam naravno olje grozdnih pešk, ki ga kupim v trgovini z živili,“ je povedala. Kaj pa telo? „Po prhanju ga nanesem tudi na telo in ga uporabljam tako podnevi kot ponoči. V bistvu vedno dišim kot grozdje.“

Gwyneth Paltrow

Skrivnost: kokosovo olje
Uporablja za: nego obraza in telesa

Gwyneth obožuje kokosovo olje! Uporablja ga za nego obraza, telesa, pogosto pa ga uporablja tudi med kuhanjem.

Lupita Nyong'o

Skrivnost: avokadovo in kukui olje
Uporablja za: nego obraza

Lupita je za Glamour povedala, da ima rada naravno in enostavno nego, zato svoj obraz neguje z avokadovim ter kukui oljem s Havajev.

Emily Blunt

Skrivnost: oljčno olje
Uporablja za: mehko kožo

Emily je priznala, da za izredno mehko kožo na svojem obrazu uporablja nekoliko neobičajen tretma, oljčno kopel. Obraz namoči v oljčno olje, le-to pa poskrbi za čudovito, mehko in sijočo kožo.

Miranda Kerr

Skrivnost: kokosovo olje
Uporablja za: odstranjevanje ličil

Tudi Miranda je ljubiteljica kokosovega olja. Priznala je, da včasih spi s kokosovim oljem v laseh, uporablja pa ga tudi za odstranjevanje ličil in ga še posebej priporoča tistim, ki imate občutljive oči.

Nasvet: Uporabite ga za zdravljenje manjših opeklin. „Če se opečete, na primer s kodralnikom las, lahko na opeklino nanesete malo olja in bo pomagalo,“ še svetuje slavna manekenka.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji