background image

Znamka čevljev, ki bo zaznamovala to leto


V sredo, 10. aprila, smo si ogledali čudovito kolekcijo obutve za pomlad in poletje in bili navdušeni.

V osrednji pisarni podjetja Ara v Kranju smo si ogledali novo kolekcijo Ara za prihajajočo toplo sezono kot tudi kolekcijo za jesen in zimo 2019. Udeleženci smo imeli priložnosti slišati nekaj zanimivih dejstev o sami zgodovini podjetja ter izvedeti nekaj o inovacijah in patentih, ki jih Ara s ponosom predstavlja zadnjih nekaj let. Kot pritiče modnemu srečanju, so v glavni vlogi blesteli čevlji, kakršne mora imeti v svoji omari vsak modni navdušenec, ki sta mu trendi videz in udobje pomembna v enaki meri.

Kateri so najbolj opazni trendi iz nove kolekcije Ara?

Za toplo sezono, poleg vsestranskega stila športnih copatov, igrivosti balerink, mokasink in klasičnih salonarjev, Ara prinaša tudi sandale in natikače, izdelane z obilico obrtniškega znanja in ljubezni do podrobnosti. Prevladujejo nežne barve, od bele in srebrne, od svetlo sive in nude do pudrastih pastelov. Barvni spekter je zaokrožen z barvnimi hiti sezone - modro, rdečo in konjak barvo. Materiale odlično dopolnjujejo kovinski elementi, raznoliki vzorci, tudi cvetlični, kačji in leopardji, lakast sijaj in zračni vložki.

Hladni meseci pa nam bodo prinesli tudi nove oblike gležnjarjev in škornjev. Visoko na lestvici ostajajo šik bulerji, ki balansirajo robusten podplat z ekstravagantnimi detajli sijočih zakovic in biserov. Med barvami pa so najbolj aktualne tople jesenske, kot so gorčično rumena, bordo rdeča in kostanjevo rjava.

Ara je v skladu z najnovejšimi modnimi trendi predstavila tudi novo kolekcijo privlačnih torbic, ki bodo navdušile vse ljubiteljice mode in minimalizma. Torbice z jasnimi linijami ter trendovskimi in klasičnih silhuetami združujejo modno in elegantno funkcionalnost, kar pomeni le eno: v vaš stil bodo vdahnile eleganco in moden videz.

Ara inovacije – kot bi hodili po oblakih

Na modnem srečanju so bile predstavljene tudi linije obutve, ki so izdelane po tehnologiji 'Ara HighSoft', 'ara ReBalance', 'ara FUSION4' in 'ara Flex2Go'. Vso obutev odlikuje odlično kopito, skrbno izbrano mehko in elastično usnje, nadvse mehki in prilagodljivi podplati in vložki, ki so izdelani s posebno tehnologijo. Reaktivni materiali ustvarjajo posebno visoko stopnjo elastičnosti, popolno oblazinjenje in aktivno podpirajo gibanje stopal s pete na prste. Vse to prispeva k visokemu udobju, prilagodljivosti obutve vašemu stopalu in mehkobi pri nošenju. Skupni imenovalec vse obutve Ara, pa naj gre za športne copate, balerinke, sandale ali salonarje s peto, je torej nepopisno udobje - kot bi hodili po oblakih!

Nove kolkecije Ara so namenjene ženskam, ki se zavedajo modnih trendov. V Sloveniji lahko izbirate med več kot 150 modeli obutve in skoraj 70 modeli torbic.

Fotografije: Ara

Preberite tudi


Komentarji