background image

V 14 dneh brez podočnjakov


Se nikakor ne morete znebiti podočnjakov, temnih kolobarjev pod očmi in zabuhlosti? S pomočjo našega načrta vam lahko uspe.

1. dan

Obstaja cela vrsta možnih razlogov za temne kolobarje pod očmi, zato je pomembno, da najprej izločite dva, ki ju z lahkoto nadzorujete. Prvi je alkohol – ta ustvari zabuhlost, zato si ga privoščite le občasno. Drugi so kontaktne leče, ki vas motijo, ali alergije. Če si veliko drgnete oči, je to lahko razlog za utrujen videz. Posvetujte se z zdravnikom in rešite težave z očmi.

2. dan

Zmanjšajte uživanje kave in čaja. Visoke vrednosti kofeina lahko preobremenijo jetra, ki imajo nato težave s čiščenjem vašega telesa, kar vodi do slabše prekrvavitve.

3. - 14. dan

Večina kolobarjev pod očmi nastane zaradi kombinacije hiperpigmentacije, votlosti in zabuhlosti. Da se lahko uspešno spopadete z vsako od teh težav, sledite temu načrtu … Zjutraj s trepljanjem nanesite kremo za oči z mico, ki posvetli kožo. Nam je všeč Royal Velvet učvrščevalna krema za predel okoli oči Oriflame (16,90 €). Zvečer nanesite bogato kremo z hialuronsko kislino in glicerinom, enkrat tedensko pa si lahko privoščite tudi masko za oči, kot je maska za glajenje predela okrog oči in proti zabuhlosti Biologique Recherche. Da se znebite zabuhlosti čim večkrat na oči nanesite rezine kumaric ali ohlajene čajne vrečke.

Nakupovalni seznam

  • Krema za oči, ki vsebuje mico.
  • Krema za oči s hialuronsko kislino ali glicerinom.
  • Maska za oči.

Fotografija: BIgStock

Preberite tudi


Komentarji