background image

Triki za popoln videz nohtov


Vaša prijateljica ima vedno urejene nohte, kot da je pravkar prišla s profesionalne manikire, vi pa lepega videza nohtov ne dosežete niti z enostavnimi nalepkami. Z našimi triki bo to preteklost!

Nalepke so najenostavnejši način za odličen, profesionalen videz nohtov, brez velikega truda. Upoštevajte te nasvete in že v nekaj minutah bodo vaši nohti zasijali v novi podobi.

Očistite nohte
Običajno na čiščenje pomislimo šele, ko je potrebno manikiro odstraniti, a s površine nohta je potrebno odstraniti maščobo in nečistoče tudi pred nanosom laka ali nalepke. Preprosto jih očistite z odstranjevalcem laka brez acetona.

Nanesite podlago
Lepilo na nalepkah lahko poškoduje vaše nohte, zato jih je potrebno zaščititi s podlakom.

Prilepite
Preden se lotite lepljenja, ocenite katera velikost nalepke bo najbolj ustrezala kateremu nohtu, predvsem po obliki in širini, saj boste odvečno dolžino nalepke ob koncu odstranili. Nalepke je potrebno popolnoma poravnati z nohtom in nalepiti na sredino, kar lahko zahteva nekaj vaje. Najenostavneje jih boste nalepili tako, da boste nalepko poravnali z eno stranjo nohta in jo enakomerno pogladili čez preostalo površino.

Odstranite mehurčke
So se pod nalepko kljub previdnosti pojavili mehurčki? S palcem močno pogladite noht v smeri od korenine proti robu nohta.

Pogladite rob
Preden zaključite, je potrebno z roba nohta odstraniti odvečno nalepko. Preprosto jo zapognite pod noht, nato pa noht popilite z kratkimi potegi pilice v eno smer. Da preprečite trganje nalepke, pilite od zgoraj navzdol (in ne levo ali desno).

Poskrbite za obstojnost
Zdaj vam preostane samo še, da zagotovite daljšo obstojnost in lesk z nanosom nadlaka.

Fotografija: Profimedia

Komentarji