background image

Temeljito pomlajevanje z najsodobnejšo lasersko tehnologijo


Pred desetletjem smo o pomlajevanju lahko le sanjali, danes pa se tako ženske kot moški z znaki staranja kože lahko nadvse uspešno spopadamo.

Čeprav za svoj mladosten videz skrbimo z bolj zdravim načinom življenja, lahko že v nekaj dneh poskrbimo tudi za estetske izboljšave na koži, še posebej če so pred nami pomembni poslovni ali drugi dogodki, kjer želimo izstopati in blesteti. Za popolno svežino obraza in telesa tako lahko pravočasno poskrbijo v Medical centru Rogaška, kjer vas bodo sprejeli vrhunski specialisti na področju dermatovenerologije in estetike. Pri posegih in terapijah, po katerih boste popolno okrevali že v treh do desetih dnevih, zdravniško osebje uporablja tudi najsodobnejši laserski napravi, ki sta idealni ne le za nežno pomlajevanje obraza in telesa, pač pa tudi za zdravljenje ginekoloških in hormonskih težav, stresne urinske inkontinence in za odpravljanje tistih neprijetnosti, ki so povezane z našo samopodobo v različnih obdobjih življenja.

"Lepota je stvar duše in telesa. Za lepoto duše lahko poskrbimo sami, pri lepoti telesa pa vam lahko pomagamo estetski dermatologi in kirurgi, ki poskrbimo za privlačno svež in mladosten videz."

Asist. Zdenko Orožim, dr. med., spec. splošne, plastične in rekonstruktivne kirurgije v Medical centru Rogaška

Na obrazu, ustnicah, vratu ali dekolteju vam bodo specialisti v individualnem terapevtskem postopku z laserjem zgladili drobne gube ali večje brazgotine, po potrebi zmanjšali razširjene pore in tudi okoli očesnih vek izboljšali napetost kože. Podobno velja za odpravljanje starostnih peg, pigmentnih nepravilnosti, kožnih znamenj in strij na vašem telesu. Zdravniško osebje izvaja tudi številne druge terapije in posege, s katerimi lahko ženskam po porodu ali v menopavzi omilijo težave s sluznico ter razširjeno ali ohlapno nožnico, pri starejših pa z lasersko svetlobo s toplotnim učinkom uspešno odpravijo neugodje zaradi začetne oblike uhajanja urina. Če je ob menopavzi ali andropavzi morda zaradi starikavega videza kože načeto vaše samozaupanje ter veselje do spolnosti, vam prav tako lahko pomagajo s postopki pomlajevanja kože ali vezivnega tkiva, z drugimi uspešnimi tehnikami zdravljenja, kot je karboksiterapija, pa poskrbijo še za zmanjševanje bolečin v vratu, križu, ramenih, sklepih in mišicah.

Za želeni termin se lahko naročite v Medical centru Rogaška po telefonu 03/ 811 70 96 ali preko e-pošte: derma@rogaska-medical.com; za več informacij o učinkovitih metodah na področju estetske dermatologije pa poglejte na www.rogaska-medical.com.

Promocijsko sporočilo

Komentarji