background image

Spodbudite rast močnejših las


Si želite, da bi vaša pričeska imela več volumna? Zagotovite svojim lasem prava hranila, da bodo zrasli močnejši, s tem pa bo bolj polna tudi pričeska.

Večina žensk si želi več volumna v svoji pričeski, pri tem pa jim lahko pomagajo pravi kozmetični izdelki. Silikoni in ostale sestavine, ki zagotavljajo volumen, lahko na pogled naredijo pričesko polnejšo, a učinek je kratkotrajen – le do naslednjega pranja las. In tako nastane začaran krog uporabe s kemikalijami polnih izdelkov za volumen, ki lahko lase izsušijo in jim odvzamejo potrebna hranila.

Šamponi in balzami, ki lase preobremenijo z negovalnimi učinkovinami, lahko tanke lase obtežijo. Namesto tega poiščite izdelke, ki so namenjeni prav tankim lasem: tisti, ki so zasnovani na rastlinskem škrobu in beljakovinah, objamejo vsak las posebej ter jih tako odebelijo, a ne obtežijo. Za spodbujanje rasti lase nahranite s sestavinami, ki spodbudijo folikle las. Poiščite izdelke z biotinom (kompleks vitaminov B), cinkom in rastlinskimi aminokislinami. Rezultatov ne boste videli takoj, a če boste izdelke uporabljali dlje časa, bodo novo zrasli lasje veliko močnejši.

Fotografija: BigStock

Preberite tudi


Komentarji