background image

Slovenska čebelja kozmetika Wild Bee²


Iz preprostih idej lahko zrastejo velike stvari. Wild Bee² se je iz družinskega čebelarstva razvila v priljubljeno kozmetiko na osnovi čebeljih pridelkov.
Podjetniški duh in ljubezen do čebel osvajata vse več zadovoljnih strank, ki dajejo prednost slovenskim izdelkom.

"Vse se je začelo v domači kuhinji, kjer smo mešali kreme, balzame za ustnice, gele za prhanje in še marsikaj. Bilo je zabavno, izdelki so bili kakovostni, primerni za družinska darilca in domačo uporabo," navaja ustanovitelj.

Korak v profesionalni svet kozmetike pa je nekaj drugega, zato so projekt strokovno okrepili. Na pomoč jim je priskočila dodatna razvojna ekipa, kemik, farmacevt in kozmetolog, in v treh letih ustvarila te fantastične izdelke na osnovi čebeljih pridelkov iz naravnih sestavin. Njihova naloga zdaj pa je, da izdelke ponesejo med ljudi in širijo glas čebel in slovenskega čebelarstva.

Izdelki so še posebej primerni za ljudi, ki imajo občutljivo kožo in iščejo izdelke višjega kakovostnega razreda ter se zavedajo, da ni vseeno, kaj dajejo na svojo kožo. Izdelki Wild Bee² ne vsebujejo parabenov, silikonov, umetnih barvil, GSO.

Do odličnih rezultatov, tj. izdelkov, jih je pripeljala trdna volja, strokovna ekipa in želja po širjenju holističnega pristopa, ki uči, da je za najboljše rezultate treba gledati širše in upoštevati vse aspekte življenja.

Nega obraza – best seller

Za nego obraza vam svetujejo 2 odlična izdelka:

Alternativna uporaba – vsak po svoje

Zanimivo je, da kar nekaj uporabnikov za nego obraza uporablja tudi Univerzalno kremo, ki vsebuje propolis, vosek, med in aloje vero, in je primerna za nego celotnega telesa.

Baby bee kremo z voskom, karitejevim in kakavovim maslom pa kar nekaj strank uporablja za nego obraza, če je koža izjemno suha. Nekaterim je ta izdelek najboljša rešitev za nego nog in stopal. Kolesarji si s z baby kremo negujejo notranji del stegen. Krema je bolj mastna, a ker ni mazilo, ampak čisto prava krema, se zelo lepo vpije v kožo in jo neguje.

Pripravite se na zimo, roke in ustnice vam bodo še posebej hvaležne

V prihajajočih mesecih vam bosta še kako prav prišla krema za roke in balzam za ustnice:

Nega las – samo najboljše je dovolj dobro

Pri kozmetiki Wild Bee² pa niso pozabili niti na nego las za odrasle in otroke:

Obiščite spletno trgovino in se prepričajte, da je kakovost na prvem mestu.

Raziščite našo SPLETNO TRGOVINO, kjer vam trenutno nudijo posebne popuste ter brezplačno dostavo pri nakupu nad 20 €.

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi


Komentarji