background image

Primer - čudežni izdelek za popolno kožo


Ti pametni izdelki bodo vašo kožo transformirali v brezmadežno popolnost – brez potrebe po filtrih priljubljenih aplikacij za obdelovanje fotografij!

Za čudovit sijaj

Aura Glow Primer L.O.V (14,99 €) ob vsakodnevni uporabi kožo občutno učvrsti in ji doda sijaj. Lahka formula popravlja drobne gube in nudi zaščito pred škodljivimi okoljskimi faktorji. Gladko polt zagotavlja tudi marelična tekstura, ki odbija svetlobo.

Za videz mehke kože

Korektor puder za obraz Photoready Revlon (17,59 €) ustvari povsem enakomerno polt s posebnimi pigmenti, ki na ustrezen način lomijo svetlobo. Ustvari mehak videz kože, kar vizualno zmanjša pore in gube. Izdelek ima konsistenco gela.

Za zapolnjevanje por in gub

Poreless Face Primer E.L.F (12 €) zapolni povečane pore, tanke linije in gube. Podlaga zgladi obrazne linije ter tako pripravi kožo na nanos ličil.

Za fotogenično kožo

Smart Filtering Smoother Ibuki Shiseido (29 €) je serum, ki ustvari kožo, primerno za takojšnje fotografiranje. V trenutku vpije prekomerno količino sebuma ter na videz zmanjša pore.

Za zaščito kože

Prime Protect SPF 30 Face Primer Milani (14,95 €) je nepogrešljiv dodatek v vaši make up rutini. Lahek gel se hitro vpije, ne pušča madežev, ni lepljiv, nudi zaščito pred sončnimi žarki UVA in UVB, obogaten je z vitamini in je odlična osnova za dolgo obstojen videz.

Za mladostno kožo

Podlaga za ličila Drops of Youth Wonderblur The Body Shop (25,90 €) je izdelek, ki ga uporabite tik pred nanosom ličil. Vsebuje izvorne rastlinske celice planike, ki s svojo hranljivostjo negujejo kožo. Krema gladi kožo in vidno odpravlja nepravilnosti. Polt postane enakomerna in brezhibna.

Za dolgo obstojna senčila

Podlage za senčila Eyeshadow Primer Potion Urban Decay se ne nabirajo v gubicah vek in poskrbijo za celodnevno obstojnost senčil. Zagotavljajo živahne barve in omogočajo enostavno nanašanje. Na voljo so v štirih zaključkih: Original (nevidno sušenje), Minor Sin (lesk šampanjca), Eden (kožna mat) in Anti-Aging (izboljša videz barv in odpravlja nepravilnosti).

Fotografije: BigStock, PR

Preberite tudi


Komentarji