background image

Prava dišava za nepozaben prvi vtis


Z eno od novih 3 Betty Barclay Brilliant Woman boste izžarevali čisto ženstvenost s tančico ekstravagance.

Ne glede na to, ali je govora o najljubši obleki, kosu nakita ali posebni dišavi, obstajajo zadeve, ki se jim ženske ne želijo odreči. Ravno ob posebnih priložnostih nas razveseli, če nam uspe nastop dokončno izpiliti z modnimi dodatki. Nova trilogija dišav Betty Barclay Brilliant Woman poskrbi s svojimi čutnimi dišavnimi notami, da iz uporabnice izžareva čista ženstvenost, hkrati pa jo obda z bleščečo tančico ekstravagance. Na ta način nove parfumske vode dopolnijo lahkotne toaletne vode, primerne za vsakodnevno uporabo, iz priznane družine dišav Betty Barclay Woman No°1, No° in No°3 za prazničen pendant, prežet z dišavami.

Serija dišav za dame, ki ostajajo zveste svojemu stilu

Slavnostni dogodki, romantični večeri in ženska srečanja – Betty Barclay Brilliant Woman vas vabi, da se na vse te bleščeče dogodke odzovete tako, da se obdate s tremi ženstvenimi različicami dišav. Klasična trilogija Betty Barclay Woman je znamka, ki je že več let uveljavljena na trgu. Od prihoda na trg je za številne ženske sestavni del vsakdana – zdaj pa po 20 letih prihaja tudi dopolnitev, primerna za vsak trenutek, ki ga ne preživite doma, namenjena pa je vsem, ki želite zasijati na čisto poseben način tudi zvečer.

Dišave s pridihom ekstravagance

Intenzivne barve, intenzivna čustva, intenzivne dišave: komplet dišav Betty Barclay Brilliant Woman je z olfaktoričnega vidika voluminozno nadaljevanje priljubljene serije dišav Betty Barclay Woman. Z novo kombinacijo sestavin in dodajanjem nadaljnjih odtenkov postanejo dišave posebne uspešnice z zelo čutnimi in ženstvenimi notami, zaradi česar so popoln modni dodatek za posebne priložnosti, ob katerih želite tudi z vonjem poskrbeti za glamur.

Brilliant Woman No°1: Dišeč nastop, ki prijetno ščemi kot kozarec šampanjca.

Brilliant Woman No°2: Glamurozna dišava, privlačnejša od koktajl obleke.

Brilliant Woman No°3: Bleščeča izvedba z ženstvenostjo kot vonjajočim modnim dodatkom.

Besedilo in fotografije: PR

Komentarji