background image

Odlično pustno ličenje


Za dobro pustno masko ne potrebujete vedno zapletenih kostumov. Super videz lahko dosežete že z odličnim ličenjem in preprostimi oblačili.

Srna ali zebra

Zakaj ne bi izstopali med vsemi mačkami, miškami in seksi leopardinjami? Prelevite se v zapeljivo srno ali zebro! Strokovnjakinji ličenja znamke The Body Shop razkrivata, kako doseči seksi živalski videz ...

Starka

Ne želite, da bi vas kdo prepoznal, a se ne želite skrivati za plastičnimi maskami? Zavrtite čas naprej in se postarajte za nekaj (deset) let. Čeprav je sprva videti zapleteno, je ličenje pravzaprav zelo enostavno - s temnejšim senčilom ali črtalom (tega morate res zelo dobro zabrisati) morate samo poglobiti obstoječe gube in narisati nekaj novih. 

Pop art

Pop art videz je vedno aktualen, ne preveče zahteven za izvedbo, poleg tega boste zagotovo izstopale med ostalimi maskami. Po želji lahko bele pike zamenjate tudi z rdečimi. Lase spnite v elegantno pričesko, pri oblačilih pa se držite osnovnih barv (modre, rdeče, rumene), črne barve ali 'color blockinga'.

Pol-okostnjak

Kljub temu da se sliši nekoliko grozljivo, ličenje poskrbi, da ste videti čudovito. Pobarvan je samo spodnji del obraza, oči pa so preprosto zasenčene z rahlim zadimljenim videzom.

Vampirka

Potrebovali boste umetne trepalnice in po želji tudi barvne leče, sicer pa bo ličenje poskrbelo za večji del kostuma. Oblecite se v črno in ne popijte preveč krvi!

Fotografija: YouTube

Preberite tudi


Komentarji