background image

Najboljše palete senčil za praznične videze


Veseli december je tukaj, z njim pa tudi številne zabave. Izbrali smo najboljše palete senčil, s katerimi bodo vaše oči ta mesec še posebej sijale!

Predstavljene palete senčil so lahko tudi odlično darilo ...

Trait de Caractère Chanel

S to moderno paleto obstojnih, mehkih senčil boste očem zagotovili strukturo in globino. S senčili v rjavih, zelenih in bež odtenkih z mat in satenastim zaključkom boste ustvarili popoln praznični videz. Omejena izdaja.

Paleta senčil Ultimate Chrome Catrice

Devet ujemajočih se senčili v paleti ponuja izobilje svetlih, pudrastih odtenkov ter kovinskih in holografskih efektov.

Cena: 5,29 €

Paleta senčil Veg-up

Senčila za oči, ki so združena v Veggy paleti, so že posebej bogato pigmentirana in tako nudijo dobro prekrivnost z dolgotrajnimi barvnimi rezultati. Prav tako vsebujejo hranilne sestavine, ki zagotavljajo gladko in čvrsto kožo. Primerno za vegane.

Cena: 39,49 €

EYEvotion luksuzna paleta senčil L.O.V

Združuje 5 ujemajočih, zelo pigmentiranih odtenkov senčil z zelo obstojno teksturo. Edinstvena silikonska embalaža je prava paša za oči. Na voljo v treh različicah (v nude, roza in kovinskih odtenkih).

Odtenek: 710 Devoted To Roses
Cena: 14,99 €

Paleta senčil H&M

14 senčil s satensastim in sijočim zaključkom vam omogoča ustvarjanje številnih videzov. Vsa senčila je mogoče nanesti tudi z vlažnim čopičem, s čimer boste dosegli še bolj intenzivne barve in učinke. Omejena izdaja.

Cena: 29,99 €

All about … paleta senčil Essence

To so nova senčila za oči v paleti z vau-faktorjem. Šest trendi, popolnoma ujemajočih se barv – od svetlih do srednje temnih ter temnih. Mehka in dolgo obstojna tekstura z različnimi efekti mat, sijoče ali metalik omogoča ustvarjanje različnih videzov.

Odtenek: 07 the magical forest
Cena: 4,39 €

Paleta petih senčil Guerlain

S harmonijo petih senčil boste dosegli popoln rezultat. Paleta vsebuje 1 osnovo za izenačenje in osvetlitev vek, 2 nevtralna odtenka in 2 odtenka za zadimljen videz oči. Uporabite lahko posamezno senčilo ali s plastenjem dosežete popolno harnmonijo. Vse je mogoče - od naravnega do zadimljenega videza, odvisno od vaših želja.

Odtenek: 03 Coque d'Or
Cena: 50,05 €

Čudovite praznične videze, ki jih lahko ustvarite, bomo predstavili v prihajajočih tednih. Spremljajte našo spletno stran!

Fotografije: BigStock, PR

Preberite tudi


Komentarji