background image

Maskara z ekstraktom bambusa za daljše trepalnice


Tako kot je dinamičen vaš življenjski slog, je vsestranska tudi nova maskara Max Factor Lash Revival

Nič ni bolj navdihujoče kot maksimiziranje svojega lastnega potenciala; ko vzameš svoje življenje v svoje roke in narediš vtis v svojem slogu. Nova maskara Lash Revival je prva maskara Max Factor, ki vsebuje ekstrakt bambusa. Trepalnice bodo z uporabo te maskare daljše, močnejše in debelejše.

Max Factor nadaljuje z lansiranjem inovativnih produktov, ki vsebujejo sestavine 'dobre za tvoje telo' in tudi nova maskara Lash revival ni izjema, saj ponuja formulo, ki z vsako uporabo in nanosom daje trepalnicam nego in dolgoobstojen učinek, ki traja skozi ves dan.

Spoznajte, kaj lahko štirje tedni naredijo vašim trepalnicam. Max Factor vas vabi, da uvedete nov element dnevne make-up rutine, ki bo vašim trepalnicam povrnila poln potencial. Ne le da bodo trepalnice dobile nego, ki si jo zaslužijo, istočasno se boste lahko prepričali, kaj lahko en mesec uporabe te maskare naredi vašim trepalnicam.  Začnite z dnevnikom, zapišite, kar čutite in kaj lahko dosežete vsak dan posebej. Morda boste presenečeni, kako velik vpliv imajo majhna dejanja nege in kaj vse lahko dosežete.

Tako kot je dinamičen vaš življenjski slog, je vsestranska tudi nova maskara Max Factor Lash Revival (12,49 €). Z ukrivljeno krtačko, narejeno po obliki očesa, nežno počeše trepalnice in ustvari volumen brez grudic. Inovativna formula za krepitev z bambusovimi izvlečki zagotavlja polnejše in daljše trepalnice. Ta maskara je del nove palete izdelkov za oči, zasnovanih tako, da opravljajo težka dela namesto vas in omogočajo, da si ponovno zagotovite lepe trepalnice.

Besedilo in fotografije: PR

Preberite tudi


Komentarji