background image

Maj, mesec vrtnic


Prišel je čudoviti maj, mesec mladosti, ljubezni in seveda vrtnic. Prav v teh dneh bodo vrtnice vzcvetele v vsej svoji lepoti in nas razveselile s svojimi pisanimi cvetovi in omamnim vonjem. Pravi ljubitelji vrtnic v maju zagotovo ne smejo zamuditi tradicionalnega Festivala vrtnic, ki se že 14. leto odvija v Novi Gorici, mestu vrtnic. Poleg različnih predavanj, delavnic in razstav bodo v sklopu programa na voljo tudi vodeni ogledi rožnih nasadov, koncerti in posebna kulinarična doživetja.

Za lepoto vrtničnih cvetov pa se skrivajo tudi številne blagodejne lastnosti. Italijanska blagovna znamka Acqua alle Rose tako že več kot 150 let uporablja skrivnostno moč vrtnic v svojih izdelkih, ki vsebujejo kar 95 % sestavin naravnega izvora. Eliksir iz lističev divje vrtnice Rose canine je v lepotne izdelke te znamke prvi dodal Henry Roberts v Firencah leta 1867. Nežne formule z izvlečki žlahtnih vrtnic zagotavljajo vlažilne, poživljajoče in osvežujoče lastnosti ter pomagajo kožo zaščititi pred zunanjimi vplivi. 

Če si želite v maju ogledati razstavo vrtnic, razvajati svoje brbončice z okusnimi jedmi s pridihom vrtnic, svojo kožo pa z izdelki Acqua alle Rose, sodelujte v naši nagradni igri in se potegujte za večerjo z vrtničnim menijem za dve osebi na Festivalu vrtnic in paket z izdelki Acqua alle Rose. Nagradno vprašanje smo objavili na našem profilu na Facebooku.

 

Preberite tudi


Komentarji