background image

Guerlain v Parizu gostil Angelino Jolie


Angelina Jolie je muza najnovejše ženske dišave Mon Guerlain vse od leta 2017.

Ob priložnosti razkritja nove kampanje Mon Guerlain in lansiranja nove dišave Mon Guerlain Eau de Parfum Intense je imel Guerlain v Parizu med 8. in 9. julijem čast gostiti Angelino Jolie.

Angelina Jolie in Laurent Boillot, predsednik in generalni direktor Guerlaina, sta imela v Hôtel de Crillon tiskovno konferenco. Druženje s preostalimi gosti se je nadaljevalo v Guerlain Boutiqu na 68 Avenue des Champs-Elysées, kjer je bil premierno prikazan nov video oglas Mon Guerlain režiserja Emmanuela Lubezkija, posnet v kamboškem domu Angeline Jolie.

Angelina je govorila o svoji povezanosti s hišo Guerlain, njenih pogledih na pritiske in težave današnje ženske ter o delu fondacije, ki jo je leta 2003 v imenu sina Maddoxa ustanovila v Kambodži. Fundacija pomaga lokalnemu prebivalstvu pri zdravstveni oskrbi, izobraževanju in skrbi za ohranjanje okolja.

Laurent Boillot in Angelina Jolie sta oznanila skupen projekt trajnostnega razvoja zaščite čebel v pokrajini Samlot v severozahodnem delu Kambodže s pomočjo lokalnega prebivalstva, s posebnim poudarkom na strokovnosti in znanju čebelarjev, katerih ponosni sponzor je Guerlain že 10 let.

Vse od leta 2017 je Angelina Jolie muza najnovejše ženske dišave Mon Guerlain, ki sta jo ustvarila Thierry Wasser, mojster parfumer, in Delphine Jelk, Guerlainova kreatorka dišav.

Angelina Jolie je bila v Parizu v spremstvu svoje botre Jacqueline Bisset.

Besedilo: Guerlain

Fotografije: Nicolas Stajic

Preberite tudi


Komentarji