background image

Celo leto brez dlačic: Vedno pripravljena na nova doživetja!


Ste ena od tistih žensk, ki se pozimi prepusti lenobi in svoje telo od glave do pet skrije pod debelimi oblačili? Kaj pa ko se zgodi nekaj nenapovedanega?

Predstavljajte si naslednje scenarije …

1. scenarij

Kot strela z jasnega vas je prijateljica povabila na vikend v toplicah, ki ga je zadela na nagradni igri, oditi morate čez 20 minut. Čas imate, ste pa popolnoma nepripravljeni za skok v kopalke. Nog, podpazduh, kaj šele bikini področja niste uredili že vsaj dva tedna, dlačice so močno opazne.

2. scenarij

Tisti šarmanten moški, ki ga že dolgo vsak dan opazujete na mestnem avtobusu, vas nekega popoldneva nagovori in povabi na pijačo. Ker se vam zdi, da ga že skoraj poznate (saj ga že res občudujete …), privolite. Odlično se imata, pijača se sprevrže v večerjo, po večerji sledi še kozarček … in zdi se, da vaju čaka nora noč. Potem pa vas med vročim poljubom strezni misel, da ste z depilacijo telesa odlašali že nekaj tednov …

3. scenarij

Z najdražjim načrtujeta enomesečno potovanje po daljni Aziji. Ker bosta s seboj vzela le nahrbtnika z minimalno prtljage, vsekakor ne želite s seboj nositi še pripomočkov za depiliranje. Dlačic se želite rešiti učinkovito in za dlje časa. Kaj storiti?

Vsak od teh hipotetičnih pripetljajev lahko sproži pravi val panike. Iz predalov boste vlačili stare in skrhane britvice, pozabili ste že, kam ste shranili epilator, vosku za domačo uporabo ali depilacijski kremi pa je potekel rok trajanja … Ali pa niti ne boste imeli časa za hitro odstranjevanje dlak. Kljub temu boste nekako poskrbeli za to, da boste spodobni – in ta panika vam bo dobra šola za v prihodnje. Lepo negovano telo brez dlačic lahko vzdržujemo celo leto, metod je zares veliko, vsaka ima veliko prednosti, a tudi veliko pomanjkljivosti.

V novi številki revije Ženski svet smo predstavili različne metode depiliranja, tu pa vam predstavljamo tehnološko najnaprednejšo … 

IPL-odstranjevalec dlačic PHILIPS LUMEA

To so ta trenutek najnovejše in tehnološko najbolj napredne naprave za odstranjevanje dlačic v intimi svojega doma. Metoda IPL, po principu katere deluje Philips Lumea (intense pulse light – tehnologija intenzivne pulzirajoče svetlobe), zagotavlja najdlje trajajočo gladko kožo. Tehnologija IPL z nežnimi pulzi svetlobe zmanjša ponovno rast dlak, tako da koren dlake spravi v stanje počivanja.

Kje najbolje deluje?

Philips Lumea Prestige je učinkovita na širokem spektru tipov in barv kože ter uporabnicam pomaga oceniti, katera nastavitev moči je prava za njih. Naprava ima pet nastavitev jakosti bliskov, najboljšo nastavitev za svojo kožo pa lahko izmerite s senzorjem SmartSkin. Do najučinkovitejše uporabe z najprimernejšo nastavitvijo vas loči le pritisk na gumb in morebitnega strahu, da ste narobe ocenili svoj tip kože in dlak, ni več. Edinstvene oblike ženskega telesa potrebujejo edinstveno nego, Philips Lumea Prestige pa je edina naprava IPL, ki so ji priloženi zaobljeni nastavki, oblikovani za doseganje najboljših rezultatov na različnih delih telesa. Nastavki se razlikujejo glede na kombinacijo oblike, velikosti okenca in filtra. Z napravo dobite štiri nastavke, ki omogočajo specializirano uporabo na večjih predelih telesa (noge, roke, trebuh), na obrazu (zgornja ustnica, brada, linija spodnje čeljusti), predelu bikinija in pod pazduho. Ni predela na telesu, ki ga z Lumeo Prestige ne bi mogli osvoboditi dlačic.

Kako se uporablja?

Philips Lumeo lahko uporabljate brezžično ali žično, tako da nastavek z okencem prislonite na želeni predel kože. Brezžični tretma omogoča popolno svobodo gibanja, uporabno predvsem pri manjših ali težje dostopnih predelih telesa, uporaba kabla pa je priročnejša za večje predele. Žična uporaba zagotavlja hitrejši tretma brez prekinitev, saj poveča frekvenco svetlobnega bliska in je zato postopek hitrejši za kar 1,75-krat.

Za učinkovit tretma sledite naslednjemu postopku:

Korak 1: Pred uporabo naprave predel pobrijte z britvico ali brivnikom (nikar pa dlačic ne izpulite).

Korak 2: Nastavite jakost naprave ali pa s senzorjem SmartSkin preverite priporočeno nastavitev.

Korak 3: Okence prislonite na želeni predel in počakajte, da zasveti luč za pripravljenost. Pritisnite na gumb za blisk.

Korak 4: Aparat Lumea med osvetljevanjem počasi pomikajte po predelu. Istega mesta ne osvetljujte večkrat.

Kako dolgo traja rezultat?

S tehnologijo intenzivne pulzirajoče svetlobe IPL lahko skoraj popolnoma ustavite ponovno rast dlak. Tehnologija z nežnimi pulzi svetlobe doseže koren dlake in ga spravi v stanje počivanja, z uporabo aparata Lumea Prestige pa so želeni rezultati z do 92-odstotno zmanjšano poraščenostjo vidni že po le treh postopkih, opravljenih v dvotedenskih razmikih. Za ohranjanje svilnato gladke kože so ponovitve postopka nato potrebne le še na štiri do osem tednov, četudi dlačice ne rastejo več.

Še več informacij o posameznih modelih in cenah najdete na philips.si/Lumea.

Promocijsko sporočilo

Komentarji