background image

Čas za zaščito pred soncem


Končno so tu dnevi, ki jih radi preživimo ob morju, v hribih, na domačem vrtu ali terasah lokalov sredi mesta … a to je tudi čas poškodb, ki nam jih zada sonce.

Nikar ne zamahujte z roko, češ da zaščito za sonce potrebujemo le, ko dopustniške dneve preživljamo na plaži. Ni pomembno, ali se vozite pol ure v avtomobilu v službo, do trgovine pešačite, igrate odbojko s prijatelji ali pečete okusne burgerje na sončni terasi – izdelki za zaščito kože pred soncem vam morajo biti vedno na dosegu roke in za prav vsako aktivnost, tip kože ali osebne preference lahko najdete pravega.

Se odpravljate na plažo ali bazen?

Potem boste zagotovo mokri. Ne pozabite, da morate zaščito za kožo nanesti vsakič, ko pridete iz vode, se spotite ali obrišete. Najlažje je, da nanos zaščitne kreme obnavljate z izdelkom v razpršilu z visokim ZF. Uporabite transparentno pršilo Coola z omamnim naravnim vonjem po Piña Coladi in z ZF 30.

Okolju prijazno transparentno pršilo nudi visoko zaščito pred sončnimi žarki. Obogateno je z antioksidanti, kožo neguje in vlaži s 70 % ekoloških sestavin, kot so kumarice, alge, izvleček jagod ter olje malinovih semen, ki je bogato z omega 3 in 6 maščobnimi kislinami ter velja za naravni zaščitni faktor pred UVA-žarki.

Imate občutljivo kožo, a kljub temu obožujete sonce?

Veliko žensk ima občutljivo kožo na obrazu in telesu ter težko najdejo primerne negovalne izdelke zase. Velik izziv je najti tudi izdelke z zaščitnim faktorjem, ki so učinkoviti, a kože obenem ne razdražijo. Tako sončnim opeklinam kot razdraženosti kože se lahko izognete, če premišljeno izberete svoj izdelek za zaščito.

Večnamenski losjon za telo Coola classic ZF 30 s prijetnim vonjem plumerije ne masti kože in je formuliran na osnovi patentirane tehnologije oleosomov. Ti povečajo učinkovitost UVA/UVB-filtrov, tako da pomagajo doseči višji zaščitni faktor z manjšo uporabo aktivnih sestavin, ki so sicer potrebne za učinkovitost filtrov. Manj aktivnih sestavin v tej formuli zmanjšuje možnost draženja kože in omogoča lahkotnejšo teksturo kreme.

Vam je zmanjkalo prostora v kovčku?

Končno je napočil čas, da se odpravite na zaslužen dopust z letalom, a vaš kovček je že do vrha napolnjen z oblekami, čevlji, nakitom, ličili … Le kam še vtakniti kup izdelkov za zaščito pred soncem, se sprašujete. Za vas je kot nalašč potovalni set, ki bo zadoščal za teden dni brezskrbnih avantur na soncu.

Potovalni set Coola vsebuje izdelke za zaščito pred soncem in nego po sončenju:

  • pršilo za sončenje za telo ZF 30 Piña Colada
  • losjon za nego po sončenju ER+ Radical Recovery
  • vlažilna krema za obraz ZF 30
  • balzam za ustnice Liplux ZF 30 Original
  • omejena izdaja potovalne kozmetične torbice Coola

Ste tudi poleti navdušena športnica?

Ko ste poleti aktivni na prostem, se soncu ne morete izogniti, zaščita kože pred sončnimi poškodbami pa je tako nujna spremljevalka kot velika plastenka vode. Preden se odpravite od doma, na vse izpostavljene dele kože nanesite izdelek z ZF, kot je stik z ZF 50 Coola Sport, ki vsebuje mineralne filtre, in sicer cinkov oksid brez nano delcev. Zagotavlja 80-minutno vodoodporno formulo in širok spekter UVA- in UVB-zaščite. Obogaten je z obnovitvenim izvlečkom kelpa, vlažilnim kokosom in avokadovim oljem ter antioksidantom vitaminom E, ki negujejo kožo.

Poletje v službi

Počitnice ne trajajo večno in poleti moramo hoditi tudi v službo. Ker želimo biti vedno urejene, moramo poskrbeti tudi za diskretno ličenje, kar pa zna biti v vročini velik izziv. Ne priporočam uporabe težkih tekočih podlag, raje izberite obarvane, BB ali CC kreme ali toniran stik, ki so lažji in koži dovolijo dihati. Takšen je toniran stik z ZF 50 Coola Sport, ki vsebuje mineralne filtre, in sicer cinkov oksid brez nano delcev.

Namesto običajne šminke ali bleščila za ustnice pa uporabite barvni negovalni balzam za ustnice z ZF 30 Coola Liplux v enem od petih čudovitih odtenkov. Balzami vključujejo mineralno zaščito ZF 30 širokega spektra UVA/UVB, da bo tanka in občutljiva koža ustnic vedno varna in negovana.

Pripravila: Monika Kambič
Fotografije: Coola

Promocijsko sporočilo

Preberite tudi


Komentarji