background image

Za najbolj čaroben čas v letu


Prav kmalu bodo pred vrati tisti dnevi v letu, ki se jih vsi veselimo. Dnevi, ko vsi skupaj uživamo v prijetnem druženju v krogu družine in prijateljev, ki jim drugače posvečamo premalo časa.

Veselimo se tudi vseh pisanih lučk, ki v tem prazničnem času osvetljujejo puste ulice in trge ter nas kljub nizkim temperaturam zvabijo na prosto. Če v tem času zapade še kaj snega in je pokrajina vsa v belem, je pa toliko bolj čarobno.


Za elegantno okrašeno ter z jedmi bogato obloženo praznično mizo uporabite nežne srebrne in zlate odtenke.

Da je v domačem okolju še bolj praznično, privlačno in lepo okrašeno, so tudi letos v Palomi poskrbeli za praznično kolekcijo serviet kvalitet Style in Elite. Božično kolekcijo so odeli v klasično, vedno modno in nepogrešljivo praznično rdečo barvo z dodatki zlate in srebrne, da je vse skupaj bolj svečano. Na voljo so trije motivi v kvaliteti Style in dva motiva v kvaliteti Elite. V ponudbi ne manjka niti na 1/8 zložena servieta za tiste, ki se jim kljub praznikom mudi tudi pri pripravi praznične mize.

Klasična božično rdeča barva serviet v kombinaciji z zeleno bo prava izbira, če prisegate na tradicijo.

Ker v Palomi vedno sledijo najnovejšim modnim trendom, so upoštevali, da je ultravijolična barva leta 2018. Zato so v žameten, globoko vijoličen odtenek odeli drugo polovico ponudbe sezonskih serviet. Tudi v novoletni kolekciji je na voljo pet različnih serviet, trije motivi v Style in dva v kvaliteti Elite.


Otroški pogrinjek popestrite z različnimi barvitimi motivi serviet, ki jim bodo med obrokom krajšali čas.

Če boste za svojo silvestrsko mizo izbrali serviete Paloma v vijoličastih odtenkih, svetujemo, da upoštevate, da je ultravijolična barva dramatična, provokativna in skrivnostna. Naj temu sledi tudi ostala oprema prostora ter seveda hrana in pijača, ki jo boste postregli ob izbrani priložnosti. Bodite drzni, Paloma serviete v ultravijoličnih motivih s pridihom zlate in srebrne pa vam bodo s svojo izvirnostjo in genialnostjo vzpodbudile vizionarsko razmišljanje.

Globoka, skrivnostna vijolična bo še bolj dramatična, če jo boste kombinirali s sijočimi kovinskimi dodatki.

Praznična kolekcija Paloma

Palomin nasvet

„Uporabite serviete Style za dnevna kosila ter druženje ob kavi in sladici, serviete Elite pa prihranite za praznično druženje ob svečani večerji.“


Besedilo: Mojca Cvajdik, brand manager Paloma
Fotografije: Davorin Volavšek
Organizacija: Monika Kambič
Pribor in dekoracija: Rutar Maribor

Komentarji