background image

Bryan Adams prihaja v Graz!


V sklopu svoje turneje GetUp! 2017 Tour se bo Bryan Adams ponovno mudil v naši bližini. V zvoku njegove kitare boste lahko uživali v soboto, 18. 11., ob 20. uri v Stadthalle Graz.

Bryan Adams je eden izmed najprijaznejših rokerjev, pravi gentleman in romantik, kar se odraža tudi v njegovih pesmih. Zelo je priljubljen je tudi pri slovenski publiki, saj je bil njegov koncert v Stožicah leta 2014 dobro obiskan. V soboto, 18. 11., ob 20. uri pa Bryan Adams prihaja v sosednjo Avstrijo, natančneje v Stadthalle Graz, kjer bo v organizaciji Barracudamusic, odmeval zvok njegove kitare.

Adams, rojen 5. novembra 1959 v Kingstonu, Ontario, je kanadski rock pevec, kitarist in avtor. V 80. in 90. letih je bil eden najuspešnejših popularnih glasbenikov po vsem svetu. Oblečen v kavbojke, belo kratko majico in športne copate z električno kitaro v roki je svetovne odre osvajal s svojimi pop rock skladbami. Med njegove najbolj znane albume se štejejo Reckless, Waking up the Neighbours in 18 'Til I Die.

 

A post shared by Bryan Adams (@bryanadams) on


Med njimi je tudi skladba, ki jo je Bryan napisal za film Robin Hood: Princ tatov. Za pesem (Everything I do) I do it for you je potreboval 45 minut (sam je rekel, da ne ve, zakaj je potreboval toliko časa). To je ena tistih skladb, za katero veš, da je dobra, je dejal Adams v enem od intervjujev. Sicer pa njegov opus vsebuje veliko duetov (s Tino Turner, Barbro Streisand, Melanie C), nepozabnih balad (Please forgive me, Have you ever really loved a woman, I finally found someone) in večnih hitov, kot je Summer of '69.

Torej se nam obeta rokerska poslastica, kjer se bomo sprehodili skozi njegov opus največjih hitov in tudi bodočih uspešnic. Verjamemo, da tudi tokrat ne bo manjkalo tiste energije, ki njegove koncerte naredijo nekaj posebnega. In tam bomo tudi mi.

Komentarji